Webshop Keurmerk

De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 de brancheorganisatie en het Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. Met meer dan 1750 aangesloten webwinkels is de Stichting het grootste erkende Keurmerk van Nederland. De bij het Nederlandse Webshop Keurmerk aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels.

Op 17 april 2008 heeft Webshop Keurmerk de keurmerkentoets van het Ministerie van Economische Zaken ondergaan. De toets is uitgevoerd door de Raad voor Accreditatie.

Een betrouwbaar keurmerk betekent:

 • dat alleen de keurmerkeigenaar bepaalt wie zijn keurmerk op een product of dienst mag voeren
 • dat duidelijk is waar het keurmerk voor staat
 • dat duidelijk is waar een product of dienst aan moet voldoen om het keurmerk te mogen voeren
 • dat het keurmerk controleert of een product of een dienst dat het keurmerk voert wel echt voldoet aan die eisen
 • dat gecontroleerd wordt of al die informatie over een keurmerk wel openbaar is, dus gemakkelijk te vinden voor u als consument

De keurmerktoets geeft geen oordeel over de eisen die aan een product of dienst worden gesteld. Kijk voor meer informatie op www.consuwijzer.nl.

Webshop Keurmerk: een onafhankelijk keurmerk

In tegenstelling tot sommige andere keurmerken is Webshop Keurmerk onafhankelijk. Alle aangesloten webwinkels beogen de belangen van de consumenten zo goed mogelijk te behartigen. Om de onafhankelijkheid te waarborgen is het beheer ondergebracht in de Stichting Webshop Keurmerk. De bij de Stichting Webshop Keurmerk aangesloten winkels zijn verplicht te voldoen aan de Europese en Nederlandse wet- en regelgeving en aan de Keurmerk-code. De Stichting Webshop Keurmerk stelt zich mede ten doel het vertrouwen van consumenten ten aanzien van internetaankopen, per telefoon, catalogus en post te vergroten.

FunVillas is sinds 2010 geaccrediteerd voor dit keurmerk. Dit betekent voor onze gasten dat zij veilig en vertrouwd hun vakantie kunnen boeken bij onze organisatie.

Keurmerk Touringcar Bedrijf

Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf is in 1994 opgericht door KNV Busvervoer vanuit de noodzaak om passagiers meer inzicht en zekerheid te geven over de geboden kwaliteit van het reizen per touringcar. Ter bewaking van die kwaliteit is de onafhankelijke Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf in het leven geroepen. Binnen de Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf wordt samengewerkt met de ANVR bustouroperators, de touringcarbouwers uit de RAI Vereniging en de touringcarondernemers verenigd in Koninklijk Nederlands Vervoer. Daarnaast bestaat er nauw contact met consumentenorganisaties, zoals 3VO, en allerlei officiele instanties, zoals IVW, RDW en KLPD.

Om het Keurmerk Touringcarbedrijf te verkrijgen moet aan de volgende eisen worden voldaan:

 • De vakbekwaamheid van de medewerkers moet zijn aangetoond. Door middel van de wettelijk verlangde papieren, de benodigde vakdiploma's en de voor het keurmerk vereiste kwalificaties. Voor deze professionele gastvrouwen en gastheren staat klantvriendelijkheid voorop
 • De veiligheid en het comfort van het materieel moeten zijn aangetoond. Technische controles door de Rijksdienst voor het Wegverkeer zijn de waarborg dat alle touringcars van het erkende bedrijf deskundig en zorgvuldig zijn onderhouden. Investeren in veiligheid is een prioriteit. De touringcar is dan ook een kwaliteitsprodukt bij uitstek
 • De rij- en rusttijden moeten overeenkomstig de wettelijke voorschriften worden nageleefd. Dat geldt uiteraard ook voor de overige wetgeving betreffende het vervoer van personen. De Inspectie Verkeer en Waterstaat (IVW) ziet toe op een correcte naleving hiervan. De beschermingsregels van de chauffeurs garanderen de veiligheid van de touringcarpassagier
 • De CAO voor het touringcarvervoer dient correct te worden nageleefd. De Stichting voor Informatie en Ordening van de bedrijfstak besloten busvervoer (STO) controleert dit. De naleving van sociale voorschriften is van directe invloed op het goed functioneren van de medewerkers.
 • Het erkende touringcarbedrijf is adequaat verzekerd voor het geval er onverhoopt iets mocht misgaan. De dekking van de verzekeringen omvat ondermeer de (boven) wettelijke aansprakelijkheden voor 'vervoer' en 'reisorganisatie'

FunVillas maakt uitsluitend gebruik van vervoersmaatschappijen die geaccrediteerd zijn voor dit keurmerk en daarmee aan bovenstaande eisen voldoen. Dit betekent voor onze gasten dat zij veilig en vertrouwd van- en naar hun vakantiebestemming gebracht zullen worden door onze vervoerspartners.

iDeal

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ABN AMRO (voorheen Fortis Bank NL), ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of Triodos Bank, dan kunt je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

Hoe werkt iDEAL?

Betalen met iDEAL doe je in een paar stappen:

 • Kies iDEAL als betaalmethode
 • Selecteer de bank waar je je bankzaken al online regelt
 • Je komt direct in het internetbankierprogramma van je eigen bank
 • De relevante gegevens van je reservering zijn al ingevuld
 • Op de bekende manier keurt u de betaling goed
 • Je bank bevestigt de betaling
 • Je keert terug naar de website, de betaling is geslaagd!

Benieuwd hoe dat nou eigenlijk werkt, betalen met iDEAL? Bekijk een demo om stap voor stap te zien hoe de betaling plaatsvindt.

FunVillas maakt het je niet alleen makkelijk doordat iedereen apart kan betalen, door gebruik te maken van iDeal garanderen we beschermde transacties zodat je veilig en vertrouwd je vakantie online kunt boeken en betalen.

SSL Beveiliging

Om alle persoonlijke en betalingsgegevens te beveiligen maken we gebruik van SSL verbindingen. Deze internationaal geaccepteerde manier van beveiligen versleuteld alle data die uitgewisseld wordt tussen jouw computer en onze website zodat niemand die kan afluisteren. Je gegevens zijn daarmee 100% veilig.

SSL staat voor Secure Sockets Layer en is de meest gebruikte manier voor het aangaan van beveiligde electronische transacties op het internet. De methode gebruikt publieke sleutel cryptografie om beveiligd de sessiesleutel te genereren en uit te wisselen. De sessiesleutel wordt gebruikt voor symmetrische versleuteling. De SSL-functies in een webserver kunnen niet gebruikt worden zonder een servercertificaat is aangekocht en configureerd voor de website.

FunVillas maakt gebruik van SSL certificaten die uitgegeven zijn door comodo.com, 's wereld grootste leverancier van online beveilingsproducten. Daarmee garanderen we dat onze gasten veilig en vertrouwd hun vakantie online kunnen boeken en betalen.