Win een vakantievilla in Lloret de Mar bij Fun!Villas

Win een villa in Lloret!

Hoe? Heel eenvoudig!

Wij maken graag vrienden op bijv. Hyves, Facebook, Twitter en zoals het hoort zorgen wij ook goed voor onze online vrienden en vriendinnen.

Dus meld je aan bij onze pagina's en profiteer je niet alleen van flinke vriendenkorting maar maak ook kans op een verblijf in één van onze villas met je eigen echte vrienden!

Op 28 februari 2012 maken we bekend wie van onze vriendjes we uitnodigen voor een week in een luxe vakantievilla in Lloret de Mar. In overleg zoeken we een leuke week uit in het voorseizoen (mei/juni) waar jij met je vrienden (max 9) gratis een week lang kunt feesten in je eigen villa!

Doe snel mee op:

Facebook

Hyves

Twitter

Youtube

MSN Spaces


Tip
Je mag je aanmelden bij alle pagina's, op die manier heb je natuurlijk meer kans om die villa te winnen!

Nog een tip
Vertel al je vrienden over deze actie. Ook als jij niet wint kunt nog mee op vakantie als jouw vriend(in) wel wint. Hij/zij mag immers nog 9 vrienden meenemen dus zorg dat je daar bij zit!

 

Winnaars 2011

Binnenkort een verslag van de winnaars in Villa Pamela!

 

Korting op je vakantie?

Maak niet alleen kans om die villa te winnen maar profiteer ook nog eens van dikke korting. We delen namelijk aan onze vriendjes kortingscodes uit op Hyves, Facebook, Twitter, Youtube en MSN voor kortingen van 35,- tot wel honderden euro's!

Pak die korting op bijvoorbeeld deze villa's:

Villa Rihanna

Villa Vanessa

Villa Beyonce

Villa Veronica

Villa Neve

» Zoek zelf een leuke vakantievilla uit

» Of check de voordelige last-minutes